Over mij…

Hoi, ik ben Mieke Brenders, ik geef les aan kinderen op een basisschool en ik verzorg ook yogalessen speciaal voor kinderen.

Ongeveer 9 jaar geleden kwam ik voor het eerst in contact met yoga. Ik was zwanger van mijn jongste dochter en volgde zwangerschapsyoga. Ik vond het heerlijk en was meteen verkocht. Ook na de zwangerschap ben ik yogalessen blijven volgen.

Een aantal jaar geleden begon het te kriebelen om zelf een opleiding tot yogadocent te gaan volgen, maar dan wel gespecialiseerd in kinderen. Werken met kinderen doe ik sinds 2000 als leerkracht in het basisonderwijs met ontzettend veel passie en plezier. En juist door het werken met kinderen merkte ik dat kinderen al op jonge leeftijd veel spanningen ervaren, daar wilde ik iets aan doen.

In 2016 heb ik daarom de opleiding tot kinderyogadocent bij Pure Yoga afgerond. Ook daarna heb ik nog verschillende vervolgcursussen gedaan.  Op dit moment ben ik bezig met de opleiding Trainer Mindfulness voor Kinderen die ik volg bij de Academy for Mindful Teaching van Eline Snel.

Ik ben er ontzettend trots op dat ik yogalessen kan en mag geven op een prachtige locatie in mijn eigen woonplaats, ik hoop je daar een keer te mogen ontmoeten.

Warme groet,

Mieke